نورنیوز-گروه سیاسی: محمد اسلامی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی صبح امروز (چهارشنبه ۶ فروردین) در حاشیه جلسه هیات دولت، در پاسخ به سوالی در خصوص تحقق شعار سال گفت: ما در سازمان انرژی اتمی سه بخش داریم که مشارکت با بخش خصوصی را از سال ۱۴۰۲ کلید زدیم. بخش اول، بخش صنایع معدنی و حوزه معدن است که با مشارکت بخش خصوصی آغاز کردیم و تاثیرات ژرفی نیز در حوزه معدن داشت که در مجال این مصاحبه نیست.
وی افزود: بخش دوم، بخش سامانههای پرتودهی است که مردم میتوانند در آن مشارکت داشته باشند. این بخش را نیز فعال و زمینه پایش را ایجاد کردیم و حدود ۵۰۰ هزار تن را پوشش دادیم که بخش خصوصی میتواند اینها را تداوم ببخشد و گسترش بدهد.
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: بخش سوم حوزه نیروگاههای اتمی است که مردم میتوانند از طریق خرید سهام پروژه در آن مشارکت داشته باشند و از این طریق منابع شان برای کاری که هم تامین انرژی میکند و هم محیط زیست پایدار را رقم میزند، به خدمت گرفته شود.
وزیر نفت: فرصتهای سرمایهگذاری در صنعت نفت معرفی میشود/تولید روزانه ۵۰ هزار بشکه نفتخام
وزیر نفت با اشاره به افزایش تولید نفت خام به ۵۰ هزار بشکه در روز گفت: به دنبال این هستیم که تا یک ماه آینده همایشی را برای معرفی فرصتهای سرمایهگذاری برگزار کنیم تا سرمایهگذاران با شاخصهای اقتصادی در این عرصه آشنا شوند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، محسن پاکنژاد روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تاکید و تدبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی در سرمایه گذاری برای تولید بسیار راهگشا است زیرا توجه به این امر منجر به افزایش تولید و رونق اقتصادی در کشور می شود.
وی افزود: بحث تمرکز در استفاده از سرمایه های مردمی نکته بسیار خوبی است چراکه در این زمینه ظرفیت های مناسبی در کشور داریم.
وزیر نفت با بیان اینکه سرمایه گذاری و نرخ بازگشت در صنعت نفت بسیار ظرفیت خوبی دارد، گفت: در همایشی که تا یک ماه آینده برگزار می شود فرصت های سرمایه گذاری برای مشارکت سرمایه گذاران اعلام خواهد شد.
پاک نژاد ادامه داد: این همایش زمینه ای را فراهم می کند تا سرمایه گذاران بتوانند با توجه به شاخص های اقتصادی و نحوه سرمایه گذاری، تصمیم گیری کنند.
وی با اشاره به اینکه در ۲۹ اسفندماه سال گذشته، اتمام عملیات اجرایی یکی از واحدهای بهره برداری میدان مشترک آزادگان رقم خورد، گفت: این امر امکان افزایش تولید نفت خام بیش از ۵۰ هزار بشکه را فراهم کرد.
وزیر نفت بیان داشت: سال ۱۴۰۴ را با افزایش تولید نفت شروع کردیم و این فرایند کماکان ادامه خواهد داشت.
وزیر ارتباطات: برنامههای مفصلی برای ترغیب سرمایهگذاری در حوزه ارتباطات داریم
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به ضرورت تحقق نامگذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: این وزارتخانه برنامه های مفصلی تدارک دیده است تا سرمایهگذاری در این حوزه به صورت ویژه تقویت شود.
ستار هاشمی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بحث های مفصل کارشناسی در خصوص تحقق شعار سال انجام شده است.
وی افزود: آسیب شناسی، برنامه های برون رفت و ترغیب سرمایه گذاری در وزارت ارتباطات انجام شده است. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: به تدریج خدمت مردم برنامه ها را اعلام می کنیم تا این برنامه ها اجرایی شود.
هاشمی با بیان اینکه مجموعه وزارت ارتباطات پیشران بسیاری از حوزه هاست، گفت: این مجموعه حوزه های سلامت، انرژی و کسب و کار را در بر دارد که باید به صورت جدی دنبال شود.
وزیر جهاد : کاهش ۲.۳ درصدی تورم مواد غذایی
وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر ضرورت تقویت بخش کشاورزی و امنیت غذایی، گفت: بنا داریم زمینههای سرمایهگذاری را احصا و به سرمایهگذاران داخلی و خارجی معرفی کنیم تا از این فرصتها بهرهمند شوند.
غلامرضا نوری قزلجه روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت و در جمع خبرنگاران با اشاره به نامگذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی با عنوان سرمایه گذاری برای تولید اظهار داشت: نرخ تشکیل سرمایه در کشاورزی نسبت به سهمی که در اقتصاد کشور دارد، بسیار پایین است که امید داریم موضوع شعار سال کمک کند تا سرمایه گذاری در بخش کشاورزی تقویت شود.
وی بیان داشت: همچنین در نظر داریم تا نهادهای تامین مالی مانند بانک کشاورزی و صندوق حمایت از سرمایه گذاری بخش کشاورزی را از طریق مولد سازی تقویت کنیم.
وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه افزایش سرمایه گذاری در بخش کشاورزی بسیار ضروری است، گفت: درصدد هستیم تا با تحقق شعار سال و عمل به آن، هم بخش کشاورزی و امنیت غذایی مردم را تقویت کنیم.
نوری قزلجه ادامه داد: اولین اقدامی که در وزارت جهاد کشاورزی انجام داده ایم این بود که از معاونت ها و سازمان های مربوطه درخواست کردیم تا موانع با اعمال اصلاحات برطرف شود، حتی اگر لازم باشد آیین نامه ها و بخش نامه ها اصلاح شود و قوانین پیشنهاد دهیم.
وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: در قدم اول باید موانع را برطرف کنیم که این کم هزینه ترین و موثرترین راه است.
نوری قزلجه با اشاره به کاهش تورم در بخش کشاورزی گفت: پایان سال خوبی را داشتیم تورم ماه اسفند در خوراکی ها و مواد غذایی نسبت به بهمن ماه ۲.۳ درصد کاهش پیدا کرد که اتفاق نادری بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: با وجود تقاضای زیاد در ایام عید، ماه رمضان و توزیع کالا برگ برای دهک های جامعه، تامین و تدارک کالا با کمک همه ذینفعان، تامین کنندگان، اصناف، کسبه و تولیدکنندگان بخش کشاورزی صورت گرفت و هیچ کمبودی و نقصانی در بازار نداریم.
وزیر جهاد کشاورزی افزود: همچنین کالاهایی که مشمول ارز ترجیحی بودند در سامانه های مربوطه با قیمت های نظارت شده در دسترس مردم قرار گرفته است.
نوری قزلجه تصریح کرد: این روند را که در اسفندماه سال گذشته داشتیم را برای سال ۱۴۰۴ برنامه ریزی کرده ایم تا بازار آرام و متعادلی را در مواد غذایی داشته باشیم.
قائمپناه: دولت همه تلاش خود را برای تحقق شعار سال انجام خواهد داد
معاون اجرایی رئیسجمهور با اشاره به نامگذاری سال جدید به نام «سرمایه گذاری برای تولید» از سوی مقام معظم رهبری، گفت: دولت همه تلاش خود را برای افزایش تولید و تحقق منویات رهبری انجام خواهد داد.
محمدجعفر قائمپناه روز چهارشنبه در حاشیه نخستین جلسه هیات دولت در سال جدید به خبرنگاران گفت: باور و اعتقاد دولت توجه ویژه به بخش خصوصی و افزایش تولید است و رئیسجمهور شخصا در سال گذشته تمام تلاش خود را برای دیدار و گفتگو با سرمایهگذاران و کمک به تولید به کار بستند.
قائم پناه یکی از مشکلات اساسی برای افزایش تولید را تامین زیرساختهای انرژی اعم از گاز و برق عنوان کرد و افزود: تمام تلاش رئیس جمهور و دولت این است که برق و گاز مورد نیاز صنایع را فراهم کنیم تا تولید با مشکل مواجه نشود، متاسفانه امسال با قطعی گاز و برق مواجه بودیم. رفع ناترازی انرژی را وظیفه اصلی خود میدانیم و این اقدام، گامی مثبت در جهت افزایش تولید و سرمایهگذاری خواهد بود.
معاون اجرایی رئیس جمهور سرمایهگذاری در تولید را یکی از دستور کارهای اصلی دولت در سال جاری دانست و گفت: حتما پیگیر افزایش سرمایهگذاری در تولید خواهیم بود تا انشاالله این مهم محقق شود.
وی در پاسخ به سوالی درباره برنامه دولت برای جذب سرمایههای مردمی و رفع موانع پیش روی سرمایهگذاران، گفت: تلاش میکنیم مقررات و قوانین دست و پاگیر را حذف کنیم. یکی از مهمترین اقداماتی که آقای پزشکیان در استانها پیگیر آن هستند، تفویض اختیار به استانداریهاست تا استانداران بتوانند با اختیارات کامل، در جهت جذب سرمایههای مردمی و افزایش تولید اقدام کنند.
قائم پناه درباره زمان ابلاغ افزایش اختیارات استانداران،گفت: قرار بود این موضوع قبل از عید انجام شود، اما به دلیل کار کارشناسی دقیقتر، به تعویق افتاد. در جلسه امروز رئیسجمهور تاکید داشتند این موضوع در فروردین ماه به تصویب برسد.
نورنیوز